La vida segueix igual

Tots som conscients que s'apropen les eleccions municipals i tot farà un gir

Vivim segons els especialistes en el tema en un món accelerat, canviant, on tot va a un ritme vertiginós. Així passa en la majoria d'empreses i persones, però com a tot arreu l'excepció confirma la norma. L'administració és el millor exemple d'això.

Tinc constància que des de diferents vies i entitats s'han sol·licitat i fins i tot aprovat diversos treballs de millora i condicionament del barri de les Planes de Sant Cugat. Ara bé, la realitat és que s'eternitzen fins a arribar a esgotar i decebre a totes les persones i entitats implicades. Podria esmentar multitud de situacions reals, només esmentaré alguna que serveixi com a exemple:

  • Més de 9 mesos per posar uns bancs on la gent gran pugui seure i agafar forces. Aquest cas fins i tot va ser ratificat per l'anterior alcaldessa.
  • Entre 6 mesos i 1 any per ubicar un punt d'informació per poder informar d'aspectes tan rellevants com on estan situades les boques d'incendis
  • Més de 3 anys per resoldre el cablejat del barri
  •  ...

I així podríem anar sumant i sumant.

Tots som conscients que s'apropen les eleccions municipals i tot farà un gir. Ara toca posa maca la ciutat per recordar als ciutadans que l'Administració funciona, que està a prop dels veïns, però siguem sincers, tots ja coneixem aquesta història i l'únic que provoca és desencís.

L'Escriptor Napoleón Hill ja deia: " El punt de partida de tot assoliment, és el desig", així que crec que no cal manifestar res més.

 
Comentaris

Destaquem