Les cartes de l'Alcaldessa

Article d'opinió de Feliu parlant sobre l'habitatge a Torre Negra

Si realment l'Alcaldessa Mireia Ingla complís amb totes les declaracions i promeses que últimament manifesta pels mitjans santcugatencs, passarem a triplicar l'habitatge social de la nostra ciutat en cinc anys. Però de moment són paraules, paraules que hivernen a l'espuma dels micròfons que col·lecciona.

Afirma que l'habitatge social és el problema més greu de la ciutat i que ella i el seu govern hi tenen un compromís social total. També afirma que l'Ajuntament de Sant Cugat busca sòl per fer-hi noves promocions d'habitatge, però no diu que a sobre la taula disposa d'ofertes per pal·liar aquest problema i que ignora.

Des de l'Associació de veïns de Sant Cugat propietaris de Torre Negra hem fet arribar unes quantes propostes per ajudar a l'Ajuntament a donar l'oportunitat a 300 famílies en risc d'exclusió social a disposar d'habitatge social encabit a l'entorn privilegiat de Torre Negra. Però de moment no hem rebut cap resposta. Segons sembla, Torre Negra ja no forma part de Sant Cugat, on de forma inversemblant s'han volatilitzat totes les demandes i oferiments que hem fet arribar al llarg dels anys.

Però a més d'afirmar, també menteix. En declaracions a Cugat Media, la Consellera de l'Institut Metropolità de l'Habitatge, Presidenta de la comissió d'habitatge de la federació de municipis de Catalunya, i ponent del consorci de l'habitatge de Catalunya, Mireia Ingla assegura que ha mantingut aproximacions amb la nostra Associació respecte al cas Torre Negra i puc afirmar que és rotundament fals. Cap de les propostes i de les reiterades vegades que hem fet arribar el nostre compromís d'engegar un procés de negociació sembla que per l'Alcaldessa ha quedat en l'oblit.

Si es tractés de Pòquer, Mireia Ingla aniria de farol.

 
 
Comentaris

Destaquem