La masia que vol Ingla per Nadal

'El despropòsit pressupostari que representa per l'Ajuntament de Sant Cugat la compra de la Masia de Torre Negra hauria d'escandalitzar al conjunt de la ciutadania'

Fa mesos que l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat va anunciar, davant una comitiva de mitjans de comunicació, la intenció de compra de la Masia de Torre Negra. Un anunci emmarcat i celebrat amb bombo i platerets com a gran obra de la legislatura.

El topall pressupostari inicial d'1,8 milions d'euros, que a més de la Masia també inclou les 80 hectàrees de terreny que disposa la finca (gran part d'aquestes, protegides dins el Parc Natural de Collserola), ha passat a ser de 2,8 milions d'euros. Ja veurem si finalment seran aquests o unes miques més; ara que ve Nadal tot s'encareix més.

Però, a part del ball de xifres i de mentir del que realment ens costarà a la ciutadania, en aquesta compra l'Ajuntament no inclou el cost de la rehabilitació, ni tampoc el seu manteniment ni l'adequació, a més de condicionar els accessos. Des de l'Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris a Torre Negra estimem que la xifra real de l'operació de la Masia de Torre Negra serà d'uns 7 milions d'euros.

Tenint en compte que avui en dia no hi ha projecte d'usabilitat sobre la taula, el despropòsit pressupostari que representa per l'Ajuntament de Sant Cugat la compra de la Masia de Torre Negra hauria d'escandalitzar al conjunt de la ciutadania.

Un missatge de l'alcaldessa Mireia Ingla a tota la població de Sant Cugat explicant els motius reals que mouen el consistori a desembutxacar aquesta quantitat desmesurada ajudaria a entendre la raó per la qual Sant Cugat serà propietària de la Masia més emblemàtica de la comarca. Més encara, si ens comunica quin projecte o projectes tenen sobre la taula per rendibilitzar aquesta compra, o fins i tot si espera que amb aquesta adquisició farà que millori la vida de la ciutadania de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem