Mira-sol o el barri dels temes pendents

Article d'opinió de Barbany parlant sobre els projectes pendents de resoldre a Mira-sol

Mira-sol sembla "L'Odissea i el teixit de Penélope". Tan sols us faré un tast de temes dels quals en parlem molt, això si, però sempre acabem trobant-hi entrebancs, que com al joc de l'oca, ens acaben portant de nou a la casella de sortida, quan no a la presó i ens quedem una legislatura sense fer jugada...

El Complex Esportiu de Mira-sol. Aquest és un clàssic eh? Tot i que sembla que aquesta infraestructura és una de les que primer han de veure la llum, se'm fa difícil d'esbrinar el temps que el barri va darrere d'aquest equipament… i quan ja teníem coll avall que el projecte estava enllestit, doncs no, el nou equip de govern ens diu que les profunditats de la piscina no complien normes, la qual cosa implica modificar el projecte, i mentrestant arriba la COVID-19 i agafeu-vos, les licitacions queden aturades... i tornem-hi que no ha estat res. Finalment sembla que cap a finals d'any hauríem de poder veure els inicis de l'obra. Enteneu que en sigui una mica escèptic, oi?

La Riera de Can Cabassa. Crec que de la divisió de la seva naturalització parcial, en dues fases, li va permetre a l'anterior equip de govern iniciar la 1a fase i, òbviament, el canvi de color del consistori no ha influït en la seva execució, ara, dates de per l'inici de la 2a fase, això ja és una altra cosa, eh?

El Torrent de Xoriguer. Si, aquesta és la pseudoriera encaixonada de formigó que ja fa anys que es va decidir cobrir-la... Primer, que si l'ACA, després que si la redacció del projecte preliminar, etc. En fi... que tinc la sensació que el més calent és a l'aigüera, m'enteneu, oi?

Continuarà…

 
 
Comentaris

Destaquem