Mira-sol, o el càstig de Sísif

"Permeteu-me que us faci un resum molt sintètic de l'actual estat dels grans projectes del barri", diu Barbany

Al barri de Mira-sol tenim la sensació d'estar immersos en un cercle viciós, més propi de la mitologia grega que no pas d'una ciutat que pretén ser puntera dins del segle XXI. La ciutadania de Mira-sol veu amb incredulitat com tots els projectes d'infraestructures estratègiques pel barri, van quedant posposats, un rere l'altre i el més curiós de tot és que quan es demanen explicacions, aquestes són quasi infantils "és culpa dels altres". Crec que ens mereixem menys prepotència i més clarificacions objectives.

Permeteu-me que us faci un resum molt sintètic de l'actual estat dels grans projectes del barri.

 

La piscina de Mira-sol

Aquest és un projecte que ja fa molts d'anys que està "en procés". Cada vegada que sembla que comencem a veure la llum a final del túnel, ens tornem a trobar a la línia de sortida. L'última informació és que fins al 2022 la piscina no estarà operativa.

El projecte d'urbanització de Can Cabassa

Una vegada aconseguit un pacte satisfactori entre l'anterior equip de govern i els veïns del barri (nombre d'habitatges, alçades dels edificis, zona verda, etc.), el nou equip de govern ens diu "que no ho té clar" i que s'ha de reestudiar tot el conjunt.

Rieres

Tal com ho teníem pactat amb les associacions, una vegada acabat el projecte de naturalització de la riera de Can Cabassa, s'havia d'iniciar el cobriment del torrent del Xoriguer. Doncs tampoc, resulta que tot plegat és tan sols un futurible.

Si a tot això s'hi suma l'aplicació del nou Tribut Metropolita i l'increment d'un 3% de l'IBI..., doncs queda clar l'enuig de tots els veïns del barri, oi?

 
Comentaris

Destaquem