La mirada d'Ingla amb aclucalls

"Torre Negra és la solució per a Ingla i ho sap, però de moment no ho vol veure"

No fa gaires dies, en una entrevista aquest mateix mitjà, l'alcaldessa Mireia Ingla ens va regalar unes quantes declaracions que manifesten la crua realitat que viu el govern municipal. No saben ni on parar la vista.

Més info: Ingla: “El projecte que és una prioritat per nosaltres és La Mirada”

La primera –per sorpresa de molts– explica l'alcaldessa, que la prioritat de l'Ajuntament aquest any, a banda d'erradicar la COVID-19, és la d'acabar les obres de l'escola La Mirada. Sembla estrany, després de sentir en repetides vegades que la seva prioritat eren o són les polítiques d'habitatge social, l'emergència climàtica i no sé quants més compromisos, que a hores d'ara hauran deixat enrere pel que es veu.

Bé doncs, aquesta obra haurà de parar-se perquè l'Oficina Territorial de la Generalitat ha emès un informe desfavorable del projecte. Necessiten buscar-se una nova prioritat. Tanmateix, amb el mateix nivell de preferència, volen comprar una finca a Torre Negra pel valor de 2 milions d'euros sense tenir-hi cap projecte sobre la taula de cara al seu ús. Compren sense saber què fer. No hi ha planificació per enlloc.

Una altra declaració que en va deixar astorat és que, segons afirma Ingla, l'Ajuntament té el hàndicap com administració que no disposa de sòl públic per poder complir aquests compromisos "oblidats". El que ha oblidat també és que en nombroses vegades l'Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris a Torre Negra hem ofert al consistori els terrenys de Torre Negra per poder-hi construir habitatges socials per a 300 famílies vulnerables, i altres projectes que arreglarien aquestes mancances de sòl urbanitzable amb polítiques municipals serioses i responsables.

Torre Negra és la solució per a Ingla i ho sap, però de moment no ho vol veure.

 
 
Comentaris

Destaquem