Músic´Al Cor

"Músic´Al Cor no és una coral, la seva força no és sols la veu", diu Usero

El passat 21 de setembre i dins els actes de la Festa Major de Valldoreix, vaig tenir el gust de veure l'espectacle d'aquestes noies i nois a la Nau de Cultura de Valldoreix. Era "El Gran Showman", inspirada en el musical cinematogràfic de 2017 anomenat "The Greatest Showman", sobre una història de Jenny Bicks, dirigida per Michael Gracey i protagonitzada per Hugh Jackman.

Aquest grup, nascut ara fa deu anys, com a "Coral Jove d'Harmonia" se'ls va quedar el nom obsolet. Músic´Al Cor no és una coral, la seva força no és sols la veu. Canten, fan coreografia, interpreten textos i, fins i tot, fan moviments malabars. Són actors d'obres musicals.

 

A la seva penúltima actuació no vaig poder anar, car tenia un compromís ineludible. I en tot aquest temps sense veure'ls, he notat que han guanyat una maduresa molt gran. Quant a coordinació musical -estaven acompanyats pels músics Jordi Gaig, Toni Ibáñez i David Gimeno i dirigits pel mestre Albert Santiago-, a domini de veu, moviments coreogràfics, expressió de cos i de cara i posada general en escena.

Em sap greu no disposar dels noms de la coreògrafa i de la directora teatral que tan bona feina van fer. Tanmateix, anomenar a tots els actors- actrius cantants, tot i que es mereixen tenir-los presents, excediria de l'espai que se m'atorga en l'article. Espero tenir-hi l'oportunitat en un altre musical, que friso per veure.

Tot gaudint d'aquest magnífic espectacle, m'anava preguntant "Per què no incloure-la en la Programació Continuada que organitza ara l'EMD?" A la pròxima reunió de Taula penso proposar-la. És un espectacle prou digne perquè arribi a més vilatans.

 
Comentaris

Destaquem