Música al Parc Central

'Darrerament he tornat al Parc, gaudint de tota mena de música, aprofitant dues cites propiciades per l'esforç, la creativitat i la intel·ligència'

El Parc Central és un espai verd d'una superfície de 50.000 m2 situat en els barris de Sant Domènec i El Colomer, que s'allarga fins al Turó de Can Mates, i que es va construir entre els anys 1996 i 1998 quan era alcalde Joan Aymerich i Aroca. Aprofita una petita vall i una antiga riera que, al principi, es va arranjar per acabar en un llac artificial que, amb el temps, donades diferents circumstàncies es va convertir en una pista per la pràctica pública d'esports.

Darrerament he tornat al Parc, gaudint de tota mena de música, aprofitant dues cites propiciades per l'esforç, la creativitat i la intel·ligència. La primera el dissabte 19 de juny, commemoració del Dia Mundial de la Música, amb 3 escenaris escollits amb molt coneixement de les possibilitats acústiques. La segona per assistir al concert Més que Òpera integrat en els actes de la Festa Major d'aquest any que, amb el desig brillant als ulls i l'emoció de l'esperit els santcugatencs hem pogut fruir en un espai magníficament pensat, un amfiteatre sobre una catifa de gespa i escenari amb visibilitat total des de qualsevol punt on estava el públic.

Concert estructurat en tres parts d'evolució històrica des de Mozart fins al musical nord-americà passant per l'opereta vienesa, presentat per Jordi Maddaleno, correcte però un pel llarg, i interpretat per Sara Bañeras i Júlia Farrés, esplèndides sopranos lleugeres amb gran capacitat en agilitats i tècnica impecable, que ens van encisar juntes amb el Duet de les Flors de l'òpera Lakmé de Delibes, el baríton Joan Martín-Royo, esplèndid en l'ària de Javert d'Els Miserables i, sempre present i ajustat, el pianista Josep Buforn. Tornem-hi!.

 
 
Comentaris

Destaquem