Per Nadal, cada ovella al seu corral

Les expectatives d'unes Festes de Nadal i Cap d'Any "normals", ja fa temps que s'han esvaït, tan sols cal donar un cop d'ull als indicadors sanitaris.

El coronavirus ens ha fet tocar de peus a terra i adonar-nos que l'esser humà té els mateixos problemes al segle XXI que els que del segle XVIII. Les malalties, les infeccions, la contaminació dels recursos, en definitiva tot plegat ens ha obligat a fer una cura d'humilitat.

Aquestes Festes ens toca passar-les amb la família més propera i seguint totes les indicacions d'aquells que saben com fer front a aquesta situació, segur que les noves tecnologies ens ajudaran (Skipe, Zoom, etc.) i el dels viatges..., ho haurem de deixar per més endavant, segur que els farem amb molta més il·lusió així que aquest mal son s'hagi esvaït, oi?

 

Des d'aquí vull fer un reconeixement i agraïment més sincer per totes aquelles persones que han estat i estan al peu del canó, des dels serveis de neteja dels hospitals, passant pels equips d'infermeria i òbviament pels integrants dels serveis mèdics. Sense la seva dedicació, tot plegat hauria estat un desastre encara més gran. 

Hem d'aconseguir d'assignar els recursos necessaris a la investigació. No pot ser que en moments com aquests, estiguem pendents dels resultats de gent molt preparada, però que han de sobreviure en situacions de precarietat laboral i també tècnica.

Malgrat tot, permeteu-me que us desitgi unes bones Festes, amb mascaretes, distàncies de seguretat i mig confinats, així podrem gaudir de molts més Nadals, la societat ho agrairà.

 
Comentaris

Destaquem