Nou curs, nous propòsits

'Tenim molta feina, molts reptes en tots els àmbits que hem d'abordar des de la política, també des de la política local, la més propera a la ciutadania'

Hem passat el mes d'agost i ja som a l'inici de setembre, és el moment de folrar llibres, estrenar llibretes, cosir els botons de les bates, preparar-nos pel nou curs escolar que comença. També és moment d'iniciar els nous propòsits que ens hem fet, moure'ns més, menjar millor, gaudir de les petites coses, etc. El setembre i el gener són mesos en els que iniciem noves etapes, també polítiques.
 

En l'àmbit polític els reptes són majúsculs. Les notícies d'Afganistan ens han omplert de ràbia i tristor, un nou cas de violència vicària d'impotència, els incendis i inundacions de por i la pandèmia i les seves conseqüències d'incertesa. Tenim molta feina, molts reptes en tots els àmbits que hem d'abordar des de la política, també des de la política local, la més propera a la ciutadania.
 

Per això dedico uns anys a la política local, estic decidida a continuar treballant de valent perquè la igualtat d'oportunitats sigui una realitat, perquè el canvi climàtic no ens esguerri el futur, perquè tothom tingui un sou i un sostre dignes, perquè l'economia generi riquesa i aquesta es pugui redistribuir justament.
 

Estic convençuda que els regidors i regidores de totes les formacions polítiques tenim bons propòsits, potser divergim en les estratègies, en les prioritats, però tots i totes els que ens dediquem a la política local tenim com a objectiu millorar la vida de la gent de Sant Cugat, no en tinc cap dubte.
 

Enceto un nou curs polític amb aquest esperit, hi ha molta feina a fer i molt urgent. No hi ha temps per perdre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem