Oferim solucions

M'agradaria que l'alcaldessa manifesti quines mesures durà a terme per desenvolupar el seu programa i solucionar les mancances del municipi pel que fa a l'habitatge

Moltes empreses importants aprofiten l'aturada d'estiu per pensar i/o readaptar el model estratègic que han de seguir de cara a la nova temporada que engega el mes de setembre. Penso que les agrupacions i grups municipals del consistori farien bé de treballar amb aquesta premissa, ja que la sensació que ofereix l'administració pública és d'aturada sistemàtica i desaparèixer fins que es torna a engegar el curs després de l'estiu. Sabem del cert quines pautes i estratègia seguirà el grup de Mireia Ingla?

 

Sabem que té l'ull posat en solucionar els problemes d'habitatge que arrossega Sant Cugat, tant en els preus com en la reordenació d'aquests i sobretot en millorar l'accés de l'habitatge pels joves. Això és bo. Però el "com" el sabem? M'agradaria que l'alcaldessa manifesti quines mesures durà a terme per desenvolupar el seu programa i solucionar les mancances del municipi pel que fa a l'habitatge.

Des de l'Associació de veïns de Sant Cugat propietaris de Torre Negra hem traslladat en reiterades vegades propostes per solucionar la problemàtica d'habitatge que viu Sant Cugat. El novembre passat vam fer una ronda de contactes amb tots els partits oferint la possibilitat de traslladar l'edificabilitat entorn del club de Tennis i el col·legi Avenç on hi ha cases desorganitzades i desurbanitzades. Oferim solucions per desencallar el cas, oferim solucions perquè tothom hi surti beneficiat.

 
Comentaris

Destaquem