L'okupació és la solució (ho diu ERC?)

'No volen sentir que defensem els legítims propietaris d'habitatges enfront d'organitzacions delictives que s'aprofiten de col·lectius vulnerables'

Que el representant de la CUP a l'EMD de Valldoreix es posaria molt nerviós amb la moció presentada per la Lluïsa Muñoz, vocal del PDeCAT, en contra de les okupacions delinqüencials era totalment previsible. És sabut que a la CUP no li agrada gens que es mostri i argumenti la defensa de la propietat privada, i la perversitat d'enganyar amb la defensa del dret a l'habitatge.

No volen sentir que defensem els legítims propietaris d'habitatges enfront d'organitzacions delictives que s'aprofiten de col·lectius vulnerables. La negació de la realitat no és cap notícia si ve de la CUP. Per contra, el que sí que resulta interessant va ser la publicació, per qui va ser fins a març vocal d'ERC, d'una impagable joia en la qual afirma que "l'ocupació acaba sent la solució... parlem d'un dret". En el seu comiat com vocal a Valldoreix, el representant de CUP-PC va dir-li que "som tan propers que no sabem veure les diferències". Proximitat que, ha quedat clar, es concreta en què l'ocupació és la solució, és un dret.

Per sort pels ciutadans de Sant Cugat, sembla que aviat ERC haurà de desmentir-ho. Serà així si es confirma el suport del PSOE al Congrés dels Diputats a les propostes del PDeCAT de mesures urgents contra les ocupacions delinqüencials.

Si s'aproven les nostres propostes per canviar la llei, ERC haurà de decidir si és o no cert que són tan proper que no saben veure les diferències. Ja no li servirà, senyor Carol, per tractar de seguir evitant reconèixer-ho, negar-hi l'existència del problema.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem