Un pas més

'Us imagineu un Sant Cugat del Vallès ciutat coeducadora? On tothom tingui cabuda? Seria realment magnífic!'

Des d'Escoles Coeducatives de Sant Cugat, hem fet un pas més amb la posada en marxa del web on hem recollit recursos, articles, cartells, vídeos i xerrades que hem dut a terme fins avui. Es tracta d'un espai obert a tothom per fer arribar més lluny la coeducació.

Hem volgut recollir el nostre treball en tres grans àrees com són l'àmbit de Cos i Identitat on trobareu per exemple l'última campanya "Cos i Ficció. Autoestima i hipersexualització en infant i joves" que hem dut a terme aquest curs; l'àmbit de Sexualitat; i per últim l'àmbit d'Igualtat, Cura i Convivència.

A partir de la xerrada de sexualitat que es va dur a terme de la mà de la Júlia Sánchez, moltes famílies demanaven llibres per poder tractar a casa aquesta temàtica, ja que preocupa a molts nivells. Doncs bé, per a cada àmbit s'ha fet un recull de contes i llibres destinats a obrir debat en els àmbits esmentats anteriorment.

Per a l'elaboració del conjunt de recursos bibliogràfics hem comptat amb el suport de les persones encarregades de les Biblioteques de Sant Cugat, que des d'aquí aprofitem per agrair la seva feina. Trobareu tot un recull de contes i llibres interessants per a grans i petits, per poder anar avançant en aquests àmbits, i alhora anar establint una mirada més oberta i enriquidora per a tots i totes.

La nostra idea és a anar omplint aquests àmbits amb propostes didàctiques que es materialitzin a les 12 escoles públiques del municipi i fer-ho extensible a tots aquells centres o persones interessades en la coeducació. Us imagineu un Sant Cugat del Vallès ciutat coeducadora? On tothom tingui cabuda? Seria realment magnífic!

 
 
Comentaris

Destaquem