Parlar, negociar, fer política, acords

Sempre hem defensat que a la zona de Torre Negra hi ha terrenys útils per tancar el poble estratègicament, de forma coherent, raonada i sostenible

Amb l’Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris a Torre Negra hem participat a diversos debats i entrevistes a mitjans de comunicació locals per intentar dur el cas Torre Negra a l’ordre del dia, però fins ara, la sensació que ens emportem és de passivitat i distanciament dels diferents grups municipals, i particularment ens preocupa el seu menysteniment a un problema greu que porta anys arrossegant al consistori amb judicis i sentències en contra seu. Lamento que durant aquest temps s’hagi fet molta demagògia sobre aquest cas.

 

Sempre hem defensat que a la zona de Torre Negra hi ha terrenys útils per tancar el poble estratègicament, de forma coherent, raonada i sostenible, fent una reordenació d’habitatges que agrupi tots els que hi ha ara dispersos, com la zona de la pedrera, Can Bell, l’escola Avenç, Club Natació...

Durant el debat sobre habitatge organitzat pel TOT Sant Cugat vaig preguntar quines propostes tenien els diferents partits sobre el cas Torre Negra i la seva estratègia sobre el pla urbanístic d’incloure-hi aquesta zona. Va quedar palès però, que no hi ha ni un partit polític que plantegi una solució ni a curt, ni a llarg termini. La passivitat, la manca de voluntat, d’estratègia urbanística i de dialogar i fer política és evident.

Però no defallirem. Les primeres mesures de la nouvinguda alcaldessa, Mireia Ingla, que fixa com a eix principal l’habitatge, amb propostes atractives per la ciutadania, i les declaracions de voler “governar per a tots els territoris i per a totes les persones” ajuden a pensar que el nou govern disposa de voluntat per emplaçar les primeres converses i arribar a acords favorables per a totes les parts.

 
Comentaris

Destaquem