La 'Piscina de Mira-sol', un projecte històric

Article d'opinió de Barbany queixant-se de la discriminació que rebent els barris perifèrics pel que fa a la distribució de pressupostos

Aquest és un tema del qual ja he fet alguns comentaris i la veritat és que tots ells bastant decebedors. L'experiència que, des de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol hem anat acumulant respecte d'aquest projecte, és força negativa.

L'última informació rebuda per part dels tècnics de l'actual equip de govern és que la data d'obertura del Complex Aquàtic de Mira-sol és juny del 2023. Si, si... a final d'aquesta legislatura. No vull ser massa malpensat, però...

Aquesta situació m'ha fet pensar en la meva època d'estudiant de la UPC (d'això ja en fa molts d'anys) i on a Mecànica Quàntica s'estudiava el principi d'incertesa de Heisenberg que, amb alguns petits retocs, resulta perfecte per explicar l'evolució d'aquest projecte. Permeteu-me doncs, que m'atreveixi a definir-lo així: El sols fet de voler conèixer l'estat d'un projecte de la nostra administració local, fa que el seu estat quedi significativament alterat i per tant, la seva data d'execució aparegui sempre modificada.

Desafortunadament he arribat a la conclusió que pel que fa a infraestructures pel barri de Mira-sol, tot és intrínsecament incert. Podríem parlar d'alguns altres projectes i tots segueixen el mateix patró: El cobriment del torrent del Xoriguer, la coberta de la pista de Mas Gener, el PMU de Can cabassa, carril bici, Il·luminació LED, etc.

A les AA.VV. entenem perfectament que els pressupostos, per defecte, sempre són limitats, però si fem un comparatiu entre les assignacions als diferents barris de la ciutat, la discriminació dels barris perifèrics és més que clara.

En fi… seguirem lluitant pel barri!

 
 
Comentaris

Destaquem