Un Ple per a la recuperació

Article d'opinió de Duch parlant sobre el primer Ple Municipal presencial durant l'actual crisi sanitària

Aquest dilluns vam celebrar el primer Ple ordinari de la "nova normalitat". Presencial, mantenint les distàncies de seguretat, i amb audiència pública, però sense un públic present, seguint-lo per Internet.

Cal destacar la constitució de tres comissions informatives especials per la reactivació econòmica i social de Sant Cugat davant la situació de crisi. Aquestes comissions tindran la participació de tots els grups municipals per abordar més i millors solucions fruit del debat entre tots.

Així mateix, s'aprovà la mobilització de més d'un milió d'euros per activar 36 projectes de diferents tipus, que es contractaran a partir de la borsa d'arquitectes i enginyers i que aniran des de la millora d'instal·lacions esportives i culturals, fins a projectes de millora de l'espai públic i la viabilitat. Aquesta mesura permetrà reactivar el sector i desenvolupar els projectes necessaris que havien quedat a l'espera.

També cal destacar l'aprovació inicial de l'Ordenança de la ZBE. Un projecte molt important per tenir una ciutat més neta i sostenible. Ara comença un període d'al·legacions on animem a participar-hi per fer entre tots la millor proposta possible per Sant Cugat.

Per altra banda, vam veure com Junts per Sant Cugat perdia una bona ocasió per explicar-se i rectificar els errors del passat. No van disculpar-se davant de la ciutadania ni van assumir les responsabilitats polítiques i econòmiques derivades de la corrupció de Convergència amb les obres del Poliesportiu municipal PAV3.

Des d'Esquerra Republicana ens continuem comprometent a seguir impulsant Sant Cugat des del govern de la ciutat i perquè superem de la millor manera possible aquesta crisi.

 
 
 
Comentaris

Destaquem