Preocupacions comunes i en augment

'De veritat cap dels nostres governs ni administracions diverses han estat capaços de reconèixer errors o omissions en les polítiques adoptades, equivocades i/o partidistes?'

És molt possible que hi hagi ciutadans a qui els passi com a mi, que, sense voler fer servir les nostres preocupacions contra ningú, a mesura que creix la nostra inquietud per la situació, necessitem respostes veraces i intel·ligibles. És clar que l'origen de què passa és la pandèmia causada per la COVID-19!

Però no entenem i ens inquieta que en la "primera onada", de febrer a juny, fóssim els que vam tenir els pitjors resultats de la UE, no només en sanitat sinó també en les desastroses conseqüències econòmiques que van seguir, fins al punt que amics i aliats han dit que som els que pitjor hem gestionat la pandèmia.

Ara estem en la "segona onada" i, en vista del que passa, els mateixos ciutadans preguntem per què no hem après res, ni tan sols què vam fer malament llavors, i seguim lluitant per ser els primers en la nefasta gestió sanitària i de la pitjor recuperació econòmica i major caiguda del PIB.

De veritat cap dels nostres governs ni administracions diverses han estat capaços de reconèixer errors o omissions en les polítiques adoptades, equivocades i/o partidistes? Doncs no, ningú ho reconeix i, per tant, no s'ha corregit res i les conseqüències són desesperants.

Per què els nostres veïns de la UE tenen millors resultats sanitaris i econòmics que nosaltres, que érem, hem i volem seguir sent un país capdavanter en el nostre benestar - en sanitat i economia, per tant - i en política democràtica, com reconeixen fa temps els indicadors més prestigiosos, objectius i fiables?

 
 
Comentaris

Destaquem