De promeses a vendre fum

'Crec que haurien de començar a posar fil a l'agulla per complir un dels aspectes troncals del seu programa polític. L'accés a l'habitatge'

Recentment ha sortit la dada que l'habitatge a Sant Cugat s'ha encarit una barbaritat, concretament el preu del lloguer, que ha augmentat de mitjana 50€ en un any. En comparació al segon trimestre de 2019, l'augment ha estat del 8,5%.

Més info: El lloguer a Sant Cugat s'encareix 50 euros en un any

Quan llegeixes aquestes dades el primer que et preguntes és què està fent el govern de l'Ajuntament de Sant Cugat per resoldre aquest problema que arrosseguem des de fa una colla d'anys a la nostra ciutat. Ha construït l'habitatge social que prometia a bombo i platerets a principis de mandat? Tots sabem que no, i el més greu és que no ha fet res.

A l'alcaldessa i la resta del seu govern les paraules que els hi surten de les seves cavitats pulmonars sembla que se les emporta la tramuntana de l'Empordà. Se senten molt i volen a tota velocitat. Crec que haurien de començar a posar fil a l'agulla per complir un dels aspectes troncals del seu programa polític. L'accés a l'habitatge.

Aquí falta serietat, implicació, honestedat, constància, perseverança i sobretot professionalitat. Quan veus alguna mesura que han tirat pel dret sense cap projecte per davant, com gastar-se gairebé 2 milions d'euros per un edifici que no tenen ni la més remota idea de quin ús en faran i a contra rebutgen edificar habitatges per a 300 famílies santcugatenques, se't posen els pèls de punta.

En repetides vegades hem fet arribar al consistori que els terrenys que cedim els propietaris de Torre Negra volem que siguin pel poble, amb un projecte clar, concís, beneficiós i resolutiu. Però de moment, a l'Ajuntament prefereixen prometre i vendre fum.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem