Qui és el personatge de l’any?

Com cada any, els editors de la revista nord-americana Time fan una cerca del personatge de l'any. I també com cada any, hi poden dir la seva els lectors i lectores, amb una votació oberta. Animo als editors del TOT Sant Cugat a organitzar una votació entre els seus lectors i que el personatge escollit sigui la portada del primer TOT de l’any. Haurien de ser algunes de les persones que més han influït en l'actualitat informativa ja sigui per bé o per mal. Apa! A veure si em recullen el guant.

Mentrestant, i com que per aquesta edició ja fem tard, m’he permès la gosadia de proposar la meva portada imaginària del primer TOT o el primer Time de l’any. I el dedico a això tan heteri i tan genèric que és o li diuen la societat civil.

Si algú ha estat decisiu en l’any que deixem enrere hem estat tots nosaltres. Vagi aquí el meu sincer i sentit homenatge.

Som nosaltres i els nostres calers, és clar, amb els que hem salvat els bancs, l’economia i hem allunyat el desastre. Som nosaltres els que hem aguantat les retallades, els acomiadaments i les llistes d’atur. Som nosaltres els que hem pagat les pujades de tarifes, els impostos i taxes, per estudiar, per moure’ns i comunicar-se.

Som nosaltres els que hem sortir massivament al carrer a demanar la Independència, de manera cívica i festiva, els que hem empès als governants a moure’s i els que hem aguantat el dèficits fiscal.

A tots nosaltres ens deu tot l’establishment (polític i econòmic) el que mai ens agrairan. A veure si el president de la Generalitat ens dedica ni que sigui unes paraules en el seu discurs de cap d’any.

No serem portada del TOT, ni del TiME, però conciutadans i conciutadanes, deixeu-me dir que “Gràcies a tots i totes, estem fent història”!!!!

Seguiu @vanesahernandez a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem