Quina barra! (0,25%)

El cinisme no hauria de ser mai una eina de treball per cap polític

L'executiu espanyol està perplex i no entén com és possible que la majoria de jubilats s'hagin revoltat, farts de veure com se'ls menysprea i hagin decidit de posar-se en peu de guerra. Ha estat determinant el fet de veure com de nou Consell de Ministres va aprovar pel 2018 una nova revaloració de les pensions d'un 0,25%.

Finalment molts hem decidit que ja ni ha prou i que s'ha de sortir al carrer a reclamar allò que creiem que és d'imperiosa justícia i necessitat. Volem que d'entre altres coses, les pensions tornin a la revisió anual d'acord a l'increment dels preus al consum i que això quedi fixat mitjançant una esmena constitucional.

No volem que se'ns utilitzi com a eina per reduir les múltiples despeses d'un estat corcat letalment per un problema endèmic d'ineficiència i corrupció. El cinisme no hauria de ser mai una eina de treball per cap polític. Després d'escoltar la intervenció de l'executiu al Parlament sobre aquest tema, es confirma que malauradament això no és així. Quina vergonya!, no sé pas com permetem que alguns parlamentaris es comportin d'aquesta forma. Els hi hem de recordar que els hi paguem el seu sou per ser els nostres representants!

És indignant veure com l'executiu espanyol és vanaglòria de què mai ha congelat les pensions, mentre la realitat és que cada any s'està perdent poder adquisitiu i no poc.

Ah!, i per altra banda hem de veure impotents, com s'estan dedicant diners públics al rescat d'autopistes ineficients, d'entitats bancàries infectades de corrupció, d'indemnitzacions milionàries a empreses privades amigues, com la de la plataforma Castor, etc.

Ja n'hi ha prou!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem