Els reptes del 2021

Els Castellers de Sant Cugat revelen els seus reptes pel 2021

En aquesta època de l'any, hauríem d'estar parlant de les actuacions de Sant Ponç, de com encaren els Castellers de Sant Cugat les últimes actuacions abans de la Festa Major, de si les sensacions són bones de cara als objectius finals de la temporada, de com es prepara la gran festa dels castells que és el Concurs de castells de Tarragona... Però enguany les coses són molt diferents. Molt.

Perquè, encara que alguns encara mantinguin esperances de fer castells al mes d'octubre o novembre, en quines condicions es farien? Valdria la pena fer el poc que es podria fer? El balanç risc-benefici cap on s'inclinaria? Creiem que més aviat estarà decantat cap al risc i que malgrat que es donin els condicionants adequats, som de l'opinió de deixar que es faci net amb tranquil·litat aquests últims mesos del 2020 i els primers de l'any següent, i treballem per un 2021 que sigui l'inici de la remuntada.

Al cap i a la fi, tots els qui estimem aquesta expressió de cultura popular volem que els castells ens sobrevisquin. No és així? No els voldrem posar en perill per no poder-nos estar un parell de mesos sense fer-ne, oi? Si Déu vol, tenim molts anys al davant per fer castells i no ens vindrà d'una temporada en blanc. Què representa una temporada en blanc en la història dels castells?

Així doncs, creiem que en aquests moments de l'any farem bé d'anar preparant la temporada 2021, d'anar identificant quins són els majors reptes i com podem començar a treballar-los com més aviat millor perquè la temporada 2021 sigui alguna cosa més que una tornada gradual a la nova normalitat post-COVID-19.

Gausacs, amunt!

Raül, només et correspon la llibertat!

 
 
 
Comentaris

Destaquem