En ruïnes

"Portem advertint-t'ho fa temps, només calen accions executades pel Gabinet Jurídic de l'Ajuntament"

A l'avinguda de Cerdanyola tenim de tot, una xarxa comercial de primers serveis com cap altre barri de Sant Cugat, un ambient veïnal i proper i un amfiteatre cultural. Avui, però, voldria referenciar-vos el nostre particular edifici decadent. Com sabeu a gairebé tots els barris antics n'hi ha un, però al nostre només se li pot afegir un fantasma per a completar el lot.

Aquest bloc cantoner amb el carrer Borrell, reuneix totes les característiques de l'edifici ruïnós per excel·lència: aluminosi, problemes estructurals, vidres trencats, panells per tapiar les portes, un incendi fa un any, sostres apuntalats, rosegadors, aus, ja us deia que només li cal el fantasma i una tètrica història per fer-lo més interessant, i tot això seria hilarant si no fos perquè constitueix un perill per a tothom i un maldecap per l'únic edifici que està adherit a ell.

Primer va ser de titularitat bancària i sembla que ara és privada, m'és indiferent, el que no puc entendre és perquè es multa sistemàticament als edificis que no reuneixen els requisits del CTE o de manteniment comunitari, però en canvi aquests propietaris poden obviar l'obligatorietat de mantenir-lo en condicions. Aquest edifici és de pas per famílies que volen anar al parc, per treballadors dels edificis d'oficines i per veïns. Els vidres trencats amb les finestres obertes estan esperant que un cop d'aire les converteixi en guillotines improvisades, us ben asseguro que fa uns dies feia por, però no passa res fins que realment passi.

Portem advertint-t'ho fa temps, només calen accions executades pel Gabinet Jurídic de l'Ajuntament. El passat consistori va xiular, esperem que aquest actuï ràpidament.

 
 
Comentaris

Destaquem