Sabem identificar els problemes?

Crec que Espanya segueix la dinàmica de sempre: vèncer, però mai convèncer

La situació de l'estat espanyol deixa en evidència la nul·la capacitat de gestió de molts dels actuals polítics. Tan sols sentim un munt de frases repetides, sempre mirant de reüll, per si els sondejos els hi són favorables. Solucionar problemes no sembla que sigui una prioritat, probablement perquè no serveixen per fer-ho.

El primer pas per poder resoldre un problema és ser capaç d'identificar-lo i desafortunadament no estem en el camí. De debò que ens hem de creure que tot plegat no es pot fer millor?

Com a mostra, mireu les portades dels diaris unionistes de l'estat espanyol, en referència a la manifestació del dissabte passat, després compareu els seus editorials amb els de després de la manifestació de la "Plaza Colón". O la seva capacitat de percepció està greument malmesa o és que algú considera que els lectors són molt manipulables, a base de falsedats.

Crec que Espanya segueix la dinàmica de sempre: vèncer, però mai convèncer.

Si analitzem la història veurem que si la voluntat d'un poble es ferma, aquest sempre acaba aconseguint el seu objectiu, per molt que s'hagi fet servir la força en contra; d'això el regne d'Espanya en podria fer una tesi doctoral.

A qui correspongui, seguin-se a una taula per parlar i no s'aixequin fins que trobin un mínim punt d'acord i després un altre i després un altre.... És l'única sortida!!!

Ah i sobretot, no tinguem por a preguntar a la ciutadania tot allò que l'afecti, no és bo posar com a excusa "La llei", no hi ha avenços significatius sense forçar el canvi de les lleis. (el vot femení, les 8 hores laborals, etc.)

A Sant Cugat serem més proactius?

 
Comentaris

Destaquem