Saber créixer

La colla castellera santcugatenca s’emmiralla en aquesta manera de fer camí i sap que cal invertir en la colla cada dia

Som fruit de la nostra història, de cada passa que fem, de les decisions que prenem, però saber créixer vol dir equivocar-se, rectificar, avançar amb tenacitat, caure i aixecar-se, somriure davant les adversitats. Els Capgrossos de Mataró són exemple d’aquests principis i diumenge passat els Gausacs els van acompanyar en el seu 23è aniversari. La colla castellera santcugatenca s’emmiralla en aquesta manera de fer camí i sap que cal invertir en la colla cada dia per recollir els fruits en el futur, cuidar els castellers i les castelleres per crear un grup humà que avanci a l’una.

A poc a poc els de la camisa verd Collserola van assolint el nivell que desitgen i així ho van demostrar a la plaça Gran de Mataró. Hi van descarregar el segon 3 de 8 de la temporada, novament un 4 de 8 i un improvisat 5 de 7, atès que una de les dos que pujava al 2 de 7 previst no s’ha trobat prou bé per pujar-hi. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró van regalar a la plaça un treballadíssim castell de gamma alta de 8, el 5 de 8, juntament amb un 3 de 8, un 4 de 8 i un sòlid pilar de mèrit de 6 pisos. Els Marrecs de Salt, la tercera plaça en aquesta actuació, van fer-hi els mateixos que els Gausacs, tot i que els gironins van posar-hi com a colofó un vano de pilars, mentre els santcugatencs hi van espigar un preciós pilar de 5.

 

Continuem creixent pel camí que ens mereixem, pel camí on lluitem per ser una bona colla farcida de bons castellers i castelleres.

Gausacs, amunt!

 

Raül et volem absolt i a casa!

 
Comentaris

Destaquem