Sant Cugat, ciutat per a joves?

'Els joves volem un Sant Cugat que ens ajudi, ens doni oportunitats i ens deixi construir i viure la nostra vida'

Quan el tripartit ERC, PSC, CUP va entrar al Govern de Sant Cugat va prometre situar les polítiques de Joventut com un dels eixos prioritaris de la seva acció de Govern. 3 anys després, la realitat és ben diferent. És cert que el Govern ha complert la major part de les accions recollides al Pla Local de Joventut, però us animo a observar aquestes mesures amb detall; veureu que la gran majoria són inconcretes, poc efectives per solucionar els problemes reals i amb una participació irrisòria per part dels joves. Per posar dades, el nostre govern ha construït 0 habitatges de protecció oficial. 0.

Això contrasta amb la trobada que vam tenir la setmana passada els Joves de Ciutadans amb Aldo Ciprian, el candidat a l'alcaldia del partit taronja. Joves i candidat ens vam conjurar per a fer de Sant Cugat una ciutat pels Joves. Més habitatge de protecció oficial per lloguer de joves, apostar per construir un hub d'emprenedoria que generi joves emprenedors, abaixar impostos i un oci nocturn més segur van ser alguns dels eixos que es van parlar a la trobada.

Necessitem un govern local que deixi de vendre fum i se centri en solucionar realment els problemes dels joves. Els joves volem un Sant Cugat que ens ajudi, ens doni oportunitats i ens deixi construir i viure la nostra vida. Amb les polítiques de Joventut del Govern actual el que fem és malgastar diners, que podrien estar millor a la butxaca dels joves amb una baixada d'impostos.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem