Setmana de doblet

Setmana intensa, que els Castellers de Sant Cugat es prenen amb il·lusió i amb ganes de seguir fent bé allò que millor saben fer: castells.

La pròxima setmana, els Castellers de Sant Cugat estaran ben entretinguts, atès que tindran dos dies d’actuacions, a part dels dos dies d’assajos habituals, el dimarts i el divendres.

Dimecres, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, els de la camisa verd Collserola es desplacen a Llinars del Vallès, per actuar en el marc de la seva festa major, acompanyats pels Xics de Granollers, els quals exerciran d’amfitrions.

 

Amb aquesta, seran nou les ocasions que els gausacs es desplacen a aquesta vila del Vallès Oriental i la quarta temporada consecutiva. Els últims dos anys, la plaça de la Vila de Llinars ha vist el primer 4 de 8 verd Collserola després de l’aturada estival i és una bona pedra de toc per saber com va la colla de cara a la següent actuació, que és de més compromís per als santcugatencs.

Aquesta actuació no és cap altra que la de la Festa Major de Valldoreix. El diumenge 15, a les 11.30 h, a la plaça del Casalet, els Castellers de Sant Cugat compartiran plaça amb els Castellers de la Sagrada Família i repetiran amb els Xics de Granollers. Una actuació i una plaça que els gausacs se la prenen com d’alt compromís i on no han faltat els castells de 8 de color verd Collserola des del 2010.

Així doncs, setmana intensa, que els Castellers de Sant Cugat es prenen amb il·lusió i amb ganes de seguir fent bé allò que millor saben fer: castells.

Gausacs, amunt!

Raül, et volem a casa i absolt!

 
Comentaris

Destaquem