Soc aquí per la Independència de Catalunya

Puc ser una eina de pressió perquè des de l'administració local puguem fer la independència

Darrerament, estem vivint moments convulsos i d'extraordinàriament notables, uns temps en què els polítics són detinguts i empresonats per les seves idees, on tot el que vàrem aconseguir l'u d'octubre del 2017 s'està perdent.

Fa tan sols un mes que soc regidora de Junts per Sant Cugat a l'Ajuntament i les meves conviccions segueixen intactes i, per tant, condemno rotundament qualsevol mena de pacte amb el 155. No puc estar d'acord amb cap dels pactes arreu del país que ha fet el grup que represento amb el Partit Socialista. I no puc entendre el pacte contra natura que han fet ERC i CUP aquí a Sant Cugat amb el PSC.

 

Fa molts anys que treballo des de la societat civil, des d'Òmnium Cultural i especialment des de l'Assemblea, per la Independència de Catalunya. Ara ho seguiré fent des d'aquestes entitats socials i culturals i, a més, també des de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Com a regidora puc aportar molt més, puc ser una eina de pressió perquè des de l'administració local puguem fer la independència. Cada dia que passa tinc més clar què és el que hem vingut a fer i com fer-ho.

Vull seguir treballant per la unitat independentista dins l'espai polític del qual formo part, perquè sense unitat no hi ha independència. Vull treballar per ajudar a revertir els pactes amb el PSC. Pot semblar que els pactes amb el 155 hagin desviat els partits del nostre objectiu, doncs permeteu-me que des de la institució de la nostra ciutat els recordi què hem vingut a fer.

Estic a la disposició de tothom per tot allò que necessiteu. Soc aquí per servir-vos, soc aquí per la Independència de Catalunya.

 
Comentaris (1)
Jordi Fa 4 mesos
Estaria bé que ens contestés la pregunta següent: els polítics presos es van saltar la llei vigent, si o no? Si la seva resposta és sí, ens haurà d'explicar què se suposa s'ha de fer amb qui se salta les lleis vigents a consciència. Si la seva resposta és no, llavors ens haurà d'explicar per què les lleis de Referèndum i de Transitoritetat Jurídica i fundacional de la República Catalana tramitades al parlament de Catalunya, no són realment un intent a consciència de subvertir l