Socialitzem-nos

"Cantar junts és una de les maneres més efectives i emocionants de sentir-nos a prop els uns dels altres"

Aquests últims dies, per qüestions de feina, m'he anat trobant de manera presencial amb gent que feia temps que no veia. En totes les converses ha acabat sortint en un moment o altre la necessitat que tenim tots de tornar a veure'ns, de parlar cara a cara, de compartir físicament els moments de lleure i també els de feina, en definitiva, de socialitzar.

Ara que a poc a poc algunes activitats tornen a la presencialitat, he pogut comprovar de primera mà com de mancada està la societat d'aquest contacte directe amb les persones. Fa uns dies, després de molt de temps, vaig tenir la sort de poder fer un assaig de tutti amb la Coral St. Jordi que dirigeixo. Va ser el més semblant a una tornada a l'escola que he vist mai en un col·lectiu de gent adulta. L'agraïment de tothom pel fet de poder-nos retrobar, encara que fos amb la incomoditat de totes les mesures de seguretat, no va tenir preu.

I és que, més enllà de poder-nos veure, és el fet de fer una mateixa cosa tots plegats el que ens fa sentir realment en comunió. Si no heu experimentat mai la sensació de cantar en un cor, us ho recomano de totes totes. La percepció física d'estar creant de manera col·lectiva una cosa única és indescriptible, s'ha de provar! Tant si som grans com petits, cantar junts és una de les maneres més efectives i emocionants de sentir-nos a prop els uns dels altres.

Ha estat un any molt difícil per poder cantar junts, però comencem a veure la llum al final del túnel. Com diu la invocació a St. Jordi: "Que els cants ens alegrin i ens facin millors!".

 
 
Comentaris

Destaquem