Superherois de Sant Cugat: missió 'omplim les escoles'

Una situació extraordinària reclamava una missió superespecial

L'escola buida, una sensació estranya. Més enllà d'alguns dies del mes d'agost, no és habitual veure els centres sense nens i nenes, i ja feia més de 3 mesos que les escoles de Sant Cugat no havien vist ningú.

És per aquest motiu, que una situació extraordinària reclamava una missió superespecial! La Cunfi, el Kobi i el Ninou havien de posar-hi remei, i d'aquesta manera les escoles de Sant Cugat no seguirien buides!

Com ho van fer? Els nostres Superherois liderats per la Cunfi van decidir que anirien a tots els centres, un total de 61, per preparar-los i decorar-los abans que arribés tothom. El Kobi i el Ninou eren els millors aliats per fer la missió.

 

Els Superherois van començar per les escoles bressol, com el Molí i la Quitxalla de Valldoreix. Van seguir amb l'escola Catalunya, la Joan Maragall i van visitar l'Arnau Cadell i els altres instituts. No se'n van deixar cap!

Superherois

Superherois. ILUSTRACIÓ: Alda Ribas Turon

La Cunfi, el Kobi i el Ninou van decidir entrar a totes les classes, on semblava que s'hagués aturat el temps. Van canviar les joguines més malmeses i van decorar les classes. Fins i tot van fer dibuixos a les pissarres! Alguns ja sabeu que els nostres Superherois també tenen una supermàquina que emet somriures, així que la van fer servir perquè les classes recordessin les rialles dels nens i nenes. Van jugar en els patis i camps de futbol, i es van assegurar que tot quedava en condicions òptimes per l'arribada dels protagonistes. La Cunfi, el Kobi i el Ninou sabien que el retorn a les escoles havia de ser el més alegre possible.

 

I d'aquesta manera, totes les escoles de Sant Cugat van rebre la visita dels nostres Superherois, aconseguint així que els centres educatius estiguessin preparats pel dia que els nens i nenes de Sant Cugat van tornar.

Missió complerta! Visca els Superherois de Sant Cugat!

 
Comentaris

Destaquem