Tinc por

Tinc por però faig veure que no.

Tinc por, perquè no entenc com es possible que uns nois nascuts, criats i educats a Ripoll poden arribar a transformar-se de ciutadans normals, amb virtuts i defectes, en assassins en nom de Déu, sigui quin sigui aquest Déu, en aquest cas Al.là.

Tinc por, perquè escolto i veig els polítics, de tots els colors, que quan parlen dels atemptats de la Rambla de Barcelona o del passeig Marítim de Cambrils, acaben gairebé la majoria forgen un discurs amb la finalitat de portar l’aigua al seu molí.

Tinc por, perquè el dia desprès dels atemptats, portades i titulars de diaris, comentaris de tertulians i experts a ràdios o televisions, utilitzen els terribles esdeveniments per dir barbaritats producte de les seves posicions ideològiques al marge dels fets.

Tinc por, perquè escolto paraules de representants de l’Islam i d’altres confessions religioses, repetint que la seva creença és defensora de la pau i de la germanor i tots sabem que molts dels patiments de la Humanitat han estat i són, encara, generats  en nom de Déu.

Tinc por, perquè els cossos de seguretat, Mossos d’esquadra, Policia Local, Guardia Civil i Policia Nacional, entren en una voràgine de manifestacions, respostes, denúncies per protagonismes i/o ocultació de dades, ells que haurien de tenir com a prioritat la seguretat dels ciutadans.

Tinc por, perquè la manifestació a Barcelona del dissabte dia 26 creada per donar el protagonisme i homenatjar tots els col·lectius que van ser fonamentals per respondre a la situació de caos i mort provocada pels terroristes, va ser boicotejada per diversos grups per manifestar les seves posicions, en un dia que estaven fora de lloc.

Tinc por però faig veure que no.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem