L'últim esforç

"És molt important que totes les camises verd Collserola que puguin s’acostin als assaigs que queden", diu Escamilla

Els Castellers de Sant Cugat afronten les últimes dues setmanes d’activitat plenament castellera de l’any, en les quals els esperen les dues actuacions que tancaran la temporada 2019.

La primera, la d’aquest dissabte 9 de novembre a les 18 h a la plaça d’Octavià. Serà l’actuació que marqui la cloenda a Sant Cugat, i els gausacs compartiran plaça amb els Castellers de Sants, una colla amiga que ha seguit un perfil baix durant tota la temporada i que en les últimes actuacions està tornant als registres de castells de la gamma alta de 8 i als castells de 9, que és on tots creiem que mereixen moure’s.

 

Diumenge següent, el 17 de novembre al migdia, els santcugatencs actuaran de nou amb els Castellers de Sants a l’última gran actuació del món casteller del 2019, la diada dels Minyons de Terrassa al Raval de Montserrat de la cocapital del Vallès. És realment un luxe poder participar-hi i una gran oportunitat per tancar l’any amb grans registres.

La colla demana que aquestes dues setmanes es faci un últim esforç per saber si tot el treball fet al llarg de la temporada amb els castells de la gamma alta de 8 (en aquest cas, el 2 de 8 amb folre i el 5 de 8) té la seva recompensa i es poden lluir a plaça abans de tancar el teló del 2019, o bé és una feina que recollirà els seus fruits el 2020.

 

Com sempre, la il·lusió és poder-los oferir abans d’acabar l’any i, per aquest motiu, és molt important que totes les camises verd Collserola que puguin s’acostin als assaigs que queden i també a aquestes dues actuacions, per veure si és possible acabar la temporada 2019 dalt de tot.

Gausacs, amunt!

Raül, només és justa l’absolució!

 
 
Comentaris

Destaquem