Valldoreix, la nostra prioritat

Tenim una vila amb una economia sanejada, on els proveïdors cobren, de mitjana, abans que comenci el termini oficial de pagament i amb nivell d'endeutament gairebé nul

L'entorn privilegiat de Valldoreix, integrat en gran part dins del Parc de Collserola, converteix la nostra vila en el lloc on a tothom li agrada viure. És veritat que els veïns valoren l'entorn, però cal dir que també valoren altres coses, com ara: seguretat, mobilitat, transparència, estabilitat econòmica...

I és en aquest sentit que, des de l'EMD, ens esforcem dia rere dia a millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans i conciutadanes, treballant conjuntament amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per tal de millorar la seguretat de les persones i les llars. En aquest sentit, hem preparat un conveni per tal de dotar a la nostra vila de càmeres que controlin matrícules de cotxes i un dron, amb l'objectiu de ser més proactius en la lluita contra la delinqüència.

També hem establert contactes amb els i les habitants de Valldoreix perquè ens facin arribar les seves propostes per seguir millorant aquells aspectes que poden presentar un repte. Hem establert uns sistemes de participació oberts a tothom, com ara els sectorials de mobilitat, medi ambient i educació; els pressupostos participatius, mitjançant els quals la ciutadania ha pogut decidir què s'ha de fer amb la quantitat de 300.000€ en aquests darrers tres anys.

La transparència també ha estat el nostre objectiu, i estem adaptant tota l'administració al format electrònic, i això facilitarà un accés dels vilatans i vilatanes a tots els tràmits i informació de manera més immediata i senzilla.

Econòmicament, i gràcies a la bona gestió de l'equip de govern, tenim una vila amb una economia sanejada, on els proveïdors cobren, de mitjana, abans que comenci el termini oficial de pagament i amb nivell d'endeutament gairebé nul i amb un romanent de tresoreria que ens permet encarar el futur amb optimisme.

 
Comentaris

Destaquem