Viure la catequesi

'Aquest setembre comença la catequesi a la parròquia: l'objectiu és que les nenes i nens que hi participen facin una experiència de trobar-se amb Jesús'

Un dia em trobo el Jorge, un guia del Museu del Monestir que fa unes explicacions molt pedagògiques i és molt valorat. M'explica, sorprès, el cas d'un infant que, en una de les visites, li assenyala el Crist en creu que tenim a l'entrada de l'Església i li pregunta: qui és aquest senyor?

Jesús de Natzaret és una persona que ha estat una contínua font d'inspiració durant dos mil anys. Molts homes i dones han millorat la seva manera de ser gràcies al testimoni i les ensenyances de Jesús. El seu missatge continua sent una font de renovació personal i familiar.

Els infants tenen una infinita curiositat per aprendre coses que els aportin valor i crec que val la pena que puguin conèixer Jesús, ja que els pot ser un referent en els àmbits més profunds de tota la seva vida.

Aquest setembre comença la catequesi a la parròquia: l'objectiu és que les nenes i nens que hi participen facin una experiència de trobar-se amb Jesús. Que el coneguin, que se sentin estimats per ell, que experimentin en el seu cor inquiet i intrèpid la pau i el goig que Jesús ens dona. La catequesi també és una oportunitat per fer nous amics i créixer en un ambient sa i positiu. Tot plegat fa que valgui la pena apuntar-se i viure la catequesi.

 
 
Comentaris

Destaquem