A Volpelleres som vermell-i-negres

"Una d'aquestes entitats és el Club Futbol Sala Sant Cugat, que tot just fa tres anys que va haver de deixar el cèntric pavelló de la rambla del Celler", explica Valcarce

Arrenca una nova temporada a la Zona Esportiva Municipal de La Guinardera, on diverses entitats de la nostra ciutat omplen amb centenars d'esportistes i familiars, les magnífiques instal·lacions que tenim a Volpelleres, tot i que encara s'han d'acabar de completar amb nous equipaments, com un altre pavelló multidisciplinari i una piscina municipal.

Una d'aquestes entitats és el Club Futbol Sala Sant Cugat, que tot just fa tres anys que va haver de deixar el cèntric pavelló de la rambla del Celler, per venir-se a entrenar i competir a Volpelleres. Una transició que no va ser fàcil en un inici, sobretot per la mobilitat que implicava per a moltes famílies, i que encara està pendent d'acabar de materialitzar-se amb un local social, que permeti al club disposar d'un espai on poder desenvolupar projectes educatius i fomentar la cohesió social.

 

Per sort, gràcies al compromís de les famílies i al de les persones que integren el cos directiu i tècnic del club, el Futbol Sala Sant Cugat ha pogut continuar creixent aquests darrers anys. Un creixement que també ha vingut acompanyat de l'experimentat per Volpelleres, i que estem segurs que anirà a més en els pròxims anys. I és que, de mica en mica, les categories inferiors del club s'han començat a omplir de nens del barri. Les noies de moment no s'han animat gaire, però segur que en els pròxims anys també s'hi sumaran.

La participació del club en diverses edicions de la nostra festa major, o de la Diada del Joc i l'Esport, també són un clar exemple de la seva implicació i aposta per Volpelleres.

Per tot plegat podem dir que a Volpelleres som vermell-i-negres. Així que sort i 123 Sant Cugat!

Les millors imatges de la presentació:

Presentació de ls equips de Futbol Sala Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.

 
Comentaris

Destaquem