Voluminosos, l''skyline' de Sant Cugat

'El creixement de la població en les darreres dècades ha estat gairebé exponencial, per tant, els dies de recollida de voluminosos s'haurien d'anar reajustant periòdicament'

Molt probablement ja us haureu adonat de l'estat de brutícia de la ciutat en els darrers mesos. Suposo que per aquest motiu l'Ajuntament va engegar una campanya informativa el novembre del 2020, informant els ciutadans del procediment a seguir per desfer-se'n dels voluminosos.

Evidentment aquesta campanya no ha donat els efectes desitjats, i els voluminosos continuen formant part de l'skyline de Sant Cugat. Per resoldre-ho, molt probablement s'haurien d'incrementar els dies de recollida. No hem d'oblidar que el creixement de la població en les darreres dècades ha estat gairebé exponencial, per tant, els dies de recollida s'haurien d'anar reajustant periòdicament.

També s'hauria d'informar molt més dels avantatges de portar les deixalles directament on pertoca. Tenim a Sant Cugat les següents magnífiques deixalleries: El Punt Verd de Can Calopa, el Punt Verd del Centre, el Minipunt Verd del Mercat de Torre Blanca i el Punt Verd Mòbil.

I si les anteriors mesures informatives no funcionen, malauradament s'hauria de recórrer a la impopular acció de les sancions per frenar l'incivisme dels veïns que no respectin la normativa. No queda un altre! Tot i que tots sabem que quan hi ha eleccions a prop el talonari de multes es rebaixa per no generar mala maror.

Si teniu curiositat per veure fotos que fan els conciutadans dels nostres carrers amb autèntiques muntanyes d'escombraries no us podeu perdre a l'Instagram el compte #santcugatnet. Aquí podreu veure en imatges allò que està passant realment a la nostra ciutat.

 
 
Comentaris

Destaquem