Xavier Vendrell: "El TOT crea un lligam entre tots els ciutadans"

“El TOT ho és tot. El municipi, els comerços i els ciutadans. És la manera d’estar al corrent de les novetats i dels pensaments dels qui residim a la ciutat. El TOT crea un lligam entre tots els ciutadans de Sant Cugat. Espero que celebreu el 100è aniversari, com a mínim! Felicito la direcció i tot l’equip humà que hi ha al darrere”.

El Mesón

Situat en plena plaça d'Octavià, el bar restaurant el Mesón ha sabut adaptar-se als canvis constants i peticions dels clients. Per això mateix, basat en una cuina de qualitat i amb productes de temporada, a el Mesón ofereixen una àmplia carta de tapes i platets així com de menús normals.

Els diversos espais interiors i la gran terrassa amb vistes al Monestir, fan del Mesón un dels punts privileigats de la ciutat. 

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem