Descobreix si has guanyat el pack familiar del Festival Petits Camaleons

El TOT Sant Cugat i el Festival Petits Camaleons han sortejat un pack d'entrades

Laia Gispert Cantarero ha estat la guanyadora del pack familiar que el TOT Sant Cugat conjuntament amb el Festival Petits Camaleons han sortejat per anar als concerts que se celebraran el pròxim diumenge, 2 d'octubre. Enhorabona! En total han participat gairebé 200 persones.

Enguany el Festival Petits Camaleons arriba a l'11a edició sense restriccions i oferirà 77 concerts de 35 artistes fins al 2 d'octubre, entre ells, un concert obert al públic, 'Petits Camaleons a la ciutat' del grup Heavy per Xics' a la plaça d'Octavià el 30 de setembre a les 19 h. A més, Petits Camaleons torna amb nou escenaris: Teatre-Auditori, carpa Arborètum, carpa Torreblanca, Aula Magna, Escenari La Pua, Pati Obra Social La Caixa, escenari per a nadons 1, escenari per a Nadons 2 i, la novetat d'enguany, la plaça Octavià.

A banda d'això, cal destacar també que Petits Camaleons organitza diverses activitats al voltant del Festival com per exemple les rodes de premsa en què els nens i nenes poden fer de periodistes o la zona de signatures, on hi haurà contacte directe amb els artistes.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem