contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Guanya el darrer llibre de Toni Rodríguez 'Aquella colla de fills del 68'

El sorteig coincideix amb la presentació del llibre el pròxim dimarts 5 de juliol a les 19 h a la sala El Siglo del Mercantic

El TOT Sant Cugat sorteja dues edicions del llibre Aquella colla de fills del 68, del periodista Toni Rodríguez. Si vols fer-te amb una de les edicions, hauràs de participar en el sorteig a través del formulari que s'adjunta més avall. 

El sorteig coincideix amb la presentació del llibre el pròxim dimarts 5 de juliol a les 19 h a la sala El Siglo del Mercantic. La presentació tindrà forma de taula rodona i serà protagonitzat pel periodista, Víctor Costa; Immaculada Amat, empresaria; Ramon Balasch, escriptor i el mateix autor del llibre. La presentació del nou text està organitzat pel TOT Sant Cugat, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració del Mercantic i Òmnium Cultural.

Més sobre 'Aquella colla de fills del 68'

El text s'ambienta a Sant Adrià de Besòs el 25 d'octubre de 1990 a les 6 del matí, quan els treballadors de Ginés y Navarro són apedregats quan aixecaven la tanca d'unes obres maleïdes pels veïns. L'ajuntament volia fer-hi 196 pisos de protecció oficial per reallotjar families estructurades de La Mina i poder-hi enderrocar els blocs més conflictius. La revolta va durar 5 dies. El projecte coincidia amb la negociació d'un centre comercial al barri de La Catalana, impulsat per un promotor marsellès, antic legionari i exmembre de l'OAS. El xoc d'interessos entre polítics locals, màfies i patriarques de segona generació, mentre la gent guapa del PSC i Convergència, més atents als Joc s Olímpics del 92 que no pas a les misèries d'aquell abocador de Barcelona, s'ho mirava de reüll.

Embolicats en aquella troca, una colla d'antics companys de lluita antifranquista experimenten una gran mutació ètica i moral. Temps a venir, Jordi Martínez, un periodista rebel que fa de cambrer, investiga el cas, fins que el seu assenyat germà el força a pactar una sortida. El Cristo de Lepanto, comprensiu i bon amic de la mare, accepta la claudicació i acaba fent l'ullet al Jordi des de la foscor de la capella. I és que hi ha periodistes que, de tant en tant, veuen coses que semblen invisibles.

Si no veus correctament el formulari clica aquí.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem