1986: Neix l’Esplai Pica-Roca

34 anys picant el nostre entorn

Fa anys que el lleure educatiu forma part dels pilars de La Unió. De fet, l’antiga seu ja va veure passar dos projectes en el marc de l’escoltisme: la Secció de Muntanya (1979) i el Grup d’Escoltisme Shere-Khan (1981), desapareguts en l’actualitat.

L’Esplai Pica-Roca va ser fundat l’any 1986, i des de llavors té l’objectiu de donar eines als infants i joves d’entre 4 i 17 anys perquè puguin ser cada cop més autònoms, en la mesura que ho permeti la seva edat. Treballa pel creixement personal i l’educació a partir de valors humans com el respecte cap als companys i la natura, la solidaritat o l’esperit crític.  Actualment, l’esplai forma part del moviment d’Esplais Catalans, ESPLAC, una associació d’entitats compromeses amb la transformació social. Malgrat el CoVID-19, aquest estiu es van poder celebrar les colònies d’estiu amb totes les mesures de seguretat: un èxit! A partir del 17 d’octubre s’iniciaran els esplais de dissabte.

Les inscripcions del curs 2020 - 2021 es poden fer en línia a través del web:

teatrelaunio.cat/activitats-curs-2020-2021/

Salut i lleure!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem