El 2020: any de clarobscurs!

'El curs l’ha protagonitzat la no tornada de La Unió a la nova seu -propòsit del 2020-, la qual ja fa un any i mig que està acabada'

Amb els ulls ja posats el 2021, no podem acomiadar aquest any de clarobscurs sense fer una retrospectiva sobre què ha passat i què hem fet: més enllà de la CoVID-19, el dos mil vint ha sigut profitós i clau pel futur de l’entitat.

El curs l’ha protagonitzat la no tornada de La Unió a la nova seu -propòsit del 2020-, la qual ja fa un any i mig que està acabada. El cúmul de desinformacions, la deixadesa en la gestió del consorci i una legislació asfixiant i deshumanitzada, han posat contra les cordes l’entitat i la capacitat política de l’Ajuntament: un revés que ens obliga a reflexionar. Gràcies a la feina de moltes persones, les portes continuen obertes a una tornada propera, amb el reconeixement merescut al patrimoni centenari i als intangibles de La Unió.

En paral·lel, l’entitat va començar l’any registrant xifres rècord. El 2020 ha servit per iniciar la implementació del Pla Estratègic 2020 - 2025, crear nous espais de participació, millorar el projecte cultural, guanyar en presència digital i actualitzar l’estructura funcional.

Malgrat la CoVID-19, les seccions han demostrat que l’associacionisme cultural és el baluard dels drets culturals, especialment en temps fràgils de pandèmia, a on la cultura s’ha reivindicat com a bé essencial en el benestar individual i col·lectiu.

Si voleu conèixer els relats del 2020, ho podeu fer consultant la memòria d’activitat que hem penjat al web www.teatrelaunio.cat.

Bon any nou!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem