Més de 40.000 famílies es beneficien del Frescapte de Creu Roja i Ametller Origen

'La iniciativa Frescapte ha consistit en la venda de polseres solidàries a tots els establiments físics d’Ametller Origen'

La primera edició del Frescapte, la iniciativa solidària impulsada per la Creu Roja a Catalunya i Ametller Origen amb l’objectiu recaptar productes frescos per als col·lectius més vulnerables, ha aconseguit un total de 200.000kg de fruita i verdura que es destinaran a famílies amb risc d’exclusió social de manera recurrent per garantir que tenen accés a aquests productes, els menys freqüents en les donacions, que els aporten vitamines i antioxidants necessaris per al bon funcionament del sistema immunitari. L’entrega d’aquests productes s’està duent a terme durant els mesos de febrer i març. La iniciativa Frescapte ha consistit en la venda de polseres solidàries a tots els establiments físics d’Ametller Origen i a la botiga en línia www.ametllerorigen.com. Cada polsera tenia un cost de 5€ que s’han destinat íntegrament a la compra de 5 kg de fruites i verdures.

Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí - Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem