41è congrés mundial de les penyes del FC Barcelona

'Durant el transcurs del congrés, la Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès va ser guardonada amb el 5è premi Josep Maria Profitós, premi atorgat per l’Agrupació de Penyes i Clubs del FC Barcelona'

El passat diumenge 28 de febrer es va celebrar el 41è congrés mundial de les penyes del FC Barcelona. Durant el transcurs del congrés, la Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès va ser guardonada amb el 5è premi Josep Maria Profitós, premi atorgat per l’Agrupació de Penyes i Clubs del Futbol Club Barcelona, el motiu del guardó és per l’equip inclusiu que té la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Josep Maria Profitós va ser un president de l’Agrupació de penyes i Clubs del Futbol Club Barcelona, i va ser l’impulsor del futbol inclusiu i dels tornejos mundials de penyes.

Va recollir el premi, el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, en Josep Maria Félez, l’entrega la va fer l’actual president de l’Agrupació de penyes, en Sr. Lluís Monràs.

Penya Blaugrana Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem