El 5 i 6 de juny: triplet de cultura juvenil!

"L’Escola de Dansa portarà a dalt de l’escenari el repertori de danses populars i tradicionals treballades durant el curs"

Aquest cap de setmana podrem gaudir d’un de les mostres de final de curs protagonitzades pels infants i joves dels Bastoners de Sant Cugat, els Tallers de Teatre i l’Escola de Dansa del Grup Mediterrània. Una triple cita que ens omple d’alegria i que fa el tret de sortida a la recta final abans de la Festa Major!

Com cada any, l’Escola de Dansa portarà a dalt de l’escenari el repertori de danses populars i tradicionals treballades durant el curs. La mostra serà el dissabte 5 de juny a les 18.30 h a la plaça de l’Om.

L’endemà podrem gaudir en primícia de de la mostra de ball de bastons de l’Escola de Bastoners, que celebrarà la seva primera edició el diumenge 6 de juny a les 11 h a la plaça de l’U d’Octubre.

Finalment, els Tallers de Teatre tornaran a omplir el Teatre de Mira-Sol amb la Mostra de teatre de primavera durant tot el cap de setmana en diferents torns.

 

Per assistir de públic a les mostres cal fer reserva prèvia d’entrades a través del web https://teatrelaunio.cat/agenda-activitats/mostresprimavera2021

Carles Angaril

Comunicació i gestió cultural

S.C. La Unió Santcugatenca

www.teatrelaunio.cat

comunicacio@teatrelaunio.cat

93 675 20 57

 
Comentaris

Destaquem