50è aniversari de la mort de Gabriel Ferrater

"Hem organitzat per al dimecres 27 d’abril dues d’activitats gratuïtes per recordar la figura de Gabriel Ferrater"

En el 50è aniversari de la mort de Gabriel Ferrater, l’Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Sant Cugat hem organitzat per al dimecres 27 d’abril dues d’activitats gratuïtes per recordar la figura del poeta, crític, traductor i lingüista català.

  • Itinerari Gabriel Ferrater

Ruta per Sant Cugat del Vallès que visitarà llocs emblemàtics de Gabriel Ferrater. El punt de trobada serà a les 11 h a la plaça de Lluís Millet (estació de FGC). Tindrà una durada aprox. de 1.30 h i finalitzarà a la plaça d’Octavià.
En acabar, la Junta de l’Associació Gabriel Ferrater, i qui vulgui acompanyar-los, es dirigirà al cementiri de Sant Cugat on està enterrat el poeta.

  • Taula rodona: Gabriel Ferrater, un professor singular i extraordinari

Amb la participació de Mila Segarra, filòloga i exalumna de Ferrater; Jordi Cornudella, poeta, editor i comissari de l’Any Ferrater, i Enric Sullà, filòleg i exalumne de Ferrater. Finalitzarem la taula rodona a l’antic Mesón (avui, Bar El Mono), brindant amb una copa de cava.

L’acte serà a les 19 h al Monestir de Sant Cugat del Vallès i per assistir-hi cal confirmar l’assistència amb un correu a associaciogferrater@gmail.com.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem