8M

'Treballem en sectors normalment desvalorats, menyspreats i oblidats socialment, i, tanmateix, imprescindibles per sostenir el funcionament del món i del sistema actual'

Aquesta darrera setmana ha estat plegada d’emocions. Per començar, aquest dilluns 8 de Març, el Centre Obert de Sant Cugat va romandre tancat amb motiu del dia de la dona treballadora.

 

Les educadores del Centre Obert ens vam sumar a la vaga per tal de visibilitzar la precarietat laboral en la qual ens trobem les dones que formem part del Centre Obert. Tant les famílies com les Educadores del Centre, en les nostres respectives diversitats, compartim una precarietat a escala laboral que s’estén en la majoria de sectors als quals ens dediquem; sectors on predominen les dones, que imposen una alta demanda i que alhora requereixen més hores i esforç dels quals es consideren a escala salarial. Sectors en els quals les desigualtats són implícites, i que repercuteixen dificultosament en la conciliació entre la vida laboral i la domèstica.

Treballem en sectors normalment desvalorats, menyspreats i oblidats socialment, i, tanmateix, imprescindibles per sostenir el funcionament del món i del sistema actual. Així, una vegada més, des del Centre Obert de Sant Cugat ens hem sumat a aquesta reivindicació, que no només fem en aquest dia assenyalat, sinó que malauradament ens pesa en la nostra quotidianitat tant professional com personal. Seguim!

Centre Obert

 
Comentaris

Destaquem