Activitats nou curs 2019-20

Convençuts que esdevindran del vostre interès, ja tenim preparades les més de 35 activitats, en diferents àmbits i temàtiques, del primer trimestre 19-20: conferències, tertúlies, seminaris, sessions formatives en TIC, grups de lectura, visites i viatges culturals, etc. Us convidem, doncs, a compartir junts el nou curs, el dinovè.

Així, tres dels conferenciants seran: Francesc Mauri, geògraf i home del temps; l’escriptora Dory Sontheimer; i el Doctor en Història de la Ciència Xavier Roqué.

Continuen, doncs, les inscripcions per al curs 2019-20, a les nostres oficines o bé contactant per telèfon. També trobareu àmplia informació a Facebook, a Instagram o visitant la nostra web.

 

L’Aula d’Extensió Universitària, tutelada per la Universitat Autònoma de Barcelona, és una associació privada sense ànim de lucre, adreçada i especialment oberta a totes les persones majors de 55 anys amb interès per nous coneixements i amistats. “Fer-se gran no és més que el resultat de madurar, comprendre i assolir saviesa”.

Amb la mateixa il·lusió de sempre, esperem comptar amb la participació activa, tant dels socis que ja en són, com, especialment, de totes aquelles persones que vulguin incorporar-se al nostre projecte sociocultural.

Aula d’Extensió Universitària GGSC

C/ Dos de maig, 2 bis

Tel. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?