Anem al cinema

"Aquesta última setmana els infants i famílies del Centre Obert Can Llobet hem anat al cinema"

Aquesta última setmana els infants i famílies del Centre Obert Can Llobet hem anat al cinema, concretament a Cinesa Sant Cugat. Aquesta és la segona vegada que aquest curs 2021-2022 anem a gaudir de la màgia del cinema.

Com sempre, quan des del centre realitzem una sortida o activitat d'aquest tipus, hem donat la veu a les nostres nenes i nenes, per tal de que siguin ells qui triïn quina és la pel·lícula que, acompanyats per les seves famílies i companys i companyes del centre volen anar a veure.

Per aquesta ocasió, els infants del centre obert havien proposat diverses pel·lícules per anar a veure, entre les quals estaven: "Trolls 2", "tipus malos", "Sonic", "Luis i els Aliens", "els Minions" i "Bebè jefazo 2".

D'entre totes aquestes propostes, la que finalment ha estat escollida ha estat.... redobles de tambors..... "los tipus malos"!!!

La pel·lícula ha agradat molt tant als infants com a les seves famílies, i com no, ja estem desitjant que de cara al curs vinent poder gaudir de la possibilitat de tornar al cinema tots junts en família!

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem