El nostre arbre dels desitjos

'N’hi ha molts que se centren en la salut, a seques, o bé afegint-hi amor, felicitat, alegria, esperança, amistat, solidaritat, sinceritat, pau, unió familiar...'

A més d’obrir la Llar d'Avis per a la visita al magnífic pessebre, que va merèixer un premi un any més, durant els “dies de Nadal” vam adornar amb llumetes i garlandes l’olivera que tenim a l’entrada del jardí de la Llar i hi vam anar penjant els nostres desitjos.

Ara, al recollir-ho tot, els hem analitzat. N’hi ha molts que se centren en la salut, a seques, o bé afegint-hi amor, felicitat, alegria, esperança, amistat, solidaritat, sinceritat, pau, unió familiar, bona entesa, no baralles, o “Que s’acabi la Covid”, ”Que tots anem sense mascareta”, “Que el 2022 no hi hagi Covid”. I en destaquem tres ben entranyables: “Desitjo passar el millor Nadal amb la meva petita neta”, “Desitjo que pugui seguir estimant molt la meva dona” i “Que la meva àvia pugui fer teatre molts anys més”.  

Totes aquestes expressions són el que ens hem desitjat aquests dies. Esperem que siguin realitat  i ens ajuden a convèncer-nos un cop més que som “una Llar amb caliu”.

Llar d’Avis de Sant Cugat

Valldoreix, 9

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem