Art i llibres a l’Ateneu

'Avui, 23 d’abril, els artistes residents a la Puntual de Mercantic presenten l’exposició col·lectiva “Exploració en temps de tancaments”'

Avui, 23 d’abril, els artistes residents a la Puntual de Mercantic presenten l’exposició col·lectiva “Exploració en temps de tancaments”, disponible fins a l’11 de maig a la sala d’actes de l’Ateneu, que sorgeix com una reflexió artística i plural durant el tancament de Rocío Maldonado, Inés Rojo, Víctor Tarragó, David Barbero, Carles Azcón, Felip Gaig, Laura Alonso i Alberto Laporta. Aquesta exposició dóna continuïtat a les sinergies entre Mercantic i l’Ateneu, una iniciativa que va començar fa un any amb l’exposició “Intencions plàstiques” i volem que segueixi creixent amb el temps. 

Per seguir celebrant Sant Jordi, a banda del II Concurs de Vídeo Poemes de l’Ateneu, hem preparat una vitrina al vestíbul que recull els llibres publicats per alumnes o professors de l’Ateneu, i us recordem que encara us podeu inscriure a la presentació dimarts 27 del llibre Notas de Sant Cugat del Vallès. Prosa y quarantine de l’historiador cubà Arsenio Rodríguez. Una guia emocional de Sant Cugat, reflex del seu contacte amb la ciutat centrat en el Monestir.

 

 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

 
Comentaris

Destaquem