Awara Teatre i la Minimíssima, entre les guanyadores de les residències artístiques 2022

"La setmana passada vam fer pública la resolució de la convocatòria de residències artístiques pel 1r semestre del 2022 de La Unió Santcugatenca"

La setmana passada vam fer pública la resolució de la convocatòria de residències artístiques pel 1r semestre del 2022 de La Unió Santcugatenca, la qual compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Des de l’entitat celebrem la rebuda que ha tingut, amb 20 sol·licituds locals i de la demarcació de Barcelona, i de les quals hem escollit les 3 que s’han ajustat més als criteris de selecció, tot i l’interès i qualitat de totes elles. Les propostes guanyadores comptaran amb la cessió d’espais de treball, un servei d’acompanyament artístic i una dotació econòmica de cinc-cents euros.

Aquestes han sigut: Awara Teatre amb el projecte “Sàvies”, de Sant Cugat; la Companyia Minimíssima, amb el projecte “I potser sentiràs el campanar”, de Sant Cugat; i la companyia Real Decreto 463 amb el projecte “Bruit du Frigo”, de Barcelona. 

Atès al gruix de propostes i sent aquesta una primera experiència, hem fet un esforç per allotjar extraordinàriament a tres propostes més fora de la convocatòria de residències artístiques i dins del viver de suport a la creació cultural, les quals comptaran exclusivament amb la cessió d’espais.

 

Carles Angaril

Comunicació i gestió cultural

S.C. La Unió Santcugatenca

www.teatrelaunio.cat

comunicacio@teatrelaunio.cat

93 675 20 57

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem